onsdag 30 juli 2014

Osby - Skurup! / Nu närmar det sig verkligen!!

Vi började dagen med att köra en mysig skogsväg via Hästveda innan vi kom ut på trafikerade väg 23, inte så rolig väg att cykla på men som tur var ändå hyfsat bred vägkant som gick att cykla på och bitvis även cykelväg, som dock plötsligt försvann, eller tog en omväg (tyvärr inte allt för ovanligt). Det rullade på bra till Höör där vi hade tänkt oss att stanna och äta hos Fridas farbror , tyvärr hade han semesterstängt, något han typ aldrig har så lite otur, istället blev det lunch på ett cafe precis vid tågstationen, helt galet vad fort tågen kör förbi!!!

Sedan hann vi trampa några mil i den skånska blåsten (den har vi inte saknat) innan pappapaparazzi dök upp med vätskekontroll och fotografering samt följebil/ledarbil de sista 25 km till Skurup. Och sista biten bjöd på lite utmaning, vi som tänker att Skåne är platt och ändå fick vi ihop massa höjdmeter på sista dagen, Stenberget bidrog en del, men vetskapen om att det var sista dagen med lång cykling gjorde det lättare att trampa upp för backarna, och att vi var på hemmamark, här har vi ju cyklat förr!! Och känslan när vi såg Skurupsskylten, galet! Vi cyklade inom mammas jobb och kramade henne innan vi rullade hem till Ringduvevägen där Fridas föräldrar hade gjort en fin välkomnande skylt!

Och sen blev det grillning, tvätt av kläder, och massa tid att umgås med familjen. Kändes väldigt konstigt att vara i Skurup igen.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar